News Flash:

O noua functie pentru Victor CIORBEA

22 Septembrie 2015
1269 Vizualizari | 1 Comentarii
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost ales in Consiliul Institutului European al Ombudsmanului (EOI), iar urmatoarea Adunare Generala a EOI va avea loc in luna septembrie 2017, la Bucuresti. scrie agerpres.ro

 Adunarea Generala a EOI si-a desfasurat lucrarile la Mainz, Germania. Membrii EOI au stabilit ca saptamana viitoare sa fie adoptata o rezolutie a asociatiei cu privire la situatia refugiatilor, ce va fi transmisa tuturor institutiilor europene.

In cadrul lucrarilor a fost aleasa noua conducere a asociatiei, functia de presedinte al EOI revenindu-i lui Dieter Burgard. In EOI a fost ales si Avocatul Poporului din Romania, Victor Ciorbea, informeaza un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Totodata, a fost acceptata propunerea Avocatului Poporului ca lucrarile urmatoarei Adunari Generale a EOI sa se desfasoare la Bucuresti, in luna septembrie 2017, cand se vor aniversa 20 de ani de la infiintarea institutiei.

Asociatia reuneste 110 membri ai institutiilor de tip Ombudsman din Europa.

AGERPRES

avocatul poporului victor ciorbea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3536
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 24 queries | Mysql time :0.040287 (s)