vineri, 26 aprilie, 2024

O noua intalnire pe tema variantei ocolitoare a Barladului

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca in ziua de 04 februarie 2020, la sediul Sectiei de Drumuri Nationale Barlad, a avut loc o noua intalnire pe tema Proiectului „Proiectare si Executie Varianta de Ocolire a Municipiului Barlad”.

La sedinta au participat reprezentanti ai Asocierii SC Tehnic Asist SRL – SC Tass Infra Logistic SRL Botosani (antreprenor), ai finantatorului (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere) si ai proiectantului, respectiv Search Corporation SRL Bucuresti. Din partea municipiului Barlad la intrunire a participat primarul Dumitru Boros.

„Intalnirea de lucru a avut ca principal obiectiv o informare a antreprenorului catre beneficiar si finantator. Totodata, s-au purtat discutii referitoare si despre organizarea de santier. Vestea buna este ca pana pe data de 28 februarie se va emite si autorizatia de construire pentru organizarea de santier, intrucat pana pe data de 15 februarie va fi emis si avizul de mediu, ultimul document necesar pentru inceperea lucrarilor. Este o veste buna, care, de fapt, reprezinta inca un pas concret facut la Barlad pentru demararea proiectului. Avem convingerea ca, odata parcurs si acest pas, proiectul va intra in linie dreapta, astfel incat lucrarile sa inceapa in primavara acestui an, asa cum s-a estimat”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca potrivit Contractului „Proiectare si Executie Varianta de Ocolire a Municipiului Barlad" ofertantul desemnat castigator, respectiv ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L. , a castigat licitatia pentru constructia obiectivului cu pretul de 132.050.652,68 lei, fara TVA. Termenul final de executie este de 22 luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img