marți, 19 martie, 2024

O politista de 30 de ani, mama a doi copii, diagnosticata cu o forma grava de cancer! Chinurile prin care trece tanara acum sunt insuportabile! Abia saptamana trecuta i-a mai murit o colega ce suferea de aceeasi boala!

Distribuie:

Publicat:

La doar cateva zile dupa ce Alina Cosovliu, politista transferata in Turcia pentru tratament, s-a stins din viata, acum, o alta femeie din cadrul MAPn a fost diagnosticata cu o boala grava si are nevoie de ajutor.

Elena Cernica, o politista din Focsani in varsta de 30 de ani, mama a doi copii, a fost diagnosticata cu cancer la creier. Un prieten de-al ei a facut public un apel la oameni sa doneze bani pentru ca aceasta sa mearga la tratament.

”Colega din imagine se numeste Lenuta sau Elena, cum ii spun prietenii. Elena Cernica. Este abolventa a Scolii de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” din Campina, promotia 2009. In prezent are gradul de agent principal de politie si lucreaza la Politia Mun. Focsani, Biroul de Ordine Publica. Este o politista deosebit de respectata, atat la serviciu de catre colegi, cat si de cetateni. Colega mea are 30 de ani, este casatorita si este mamica unui baietel minunat de 1 an si 2 luni. Elena nu este doar un politist bun, dar este si o sportiva desavarsita, o atleta care participa constant la Campionatele de Atletism ale M.A.I. Doar ca acum o luna, in timp ce se pregatea intr-o sala de sport, Elena si-a pierdut cunostinta si a cazut.

A mers la spital, iar diagnosticul a fost crancen, ”tumora parietala profunda stanga”, cancer la creier pe romaneste. Nu a trecut nicio saptamana de cand am pierdut o alta colega, Alina, de doar 28 de ani. Nu vreau sa o pierdem si pe Elena. Am primit azi zeci de mesaje de la colegi, prieteni sau necunoscuti sa postez un apel umanitar pentru Elena. Am decis sa o contactez personal si colega mi-a confirmat vestea trista. Exista sanse pentru Elena sa se opereze in strainatate. Acum se cauta o clinica in Italia sau Ungaria. Bineinteles ca efectuarea operatiei va costa foarte mult. Mult peste posibilitatile unui om obisnuit, care trage din greu pentru banii pe care ii castiga lunar”, a scris acesta pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img