joi, 28 martie, 2024

O prietena de familie a spus totul despre criminalul din Brasov: “Nu stia ca iubea un monstru. Venea cu amanta acasa si o prezenta drept iubita lui”

Distribuie:

Publicat:

Apar detalii de-a dreptul ravasitoare despre criminalul triplului asasinat din Brasov. O prietena a familiei a facut dezvaluiri socante. Florin Buliga o insela pe sotia sa si odata chiar i-a prezentat amanta.

„Zambea mereu si radea mult. Asa o tin minte pe Monica. Dar ochii ei spuneau o alta poveste. Erau tristi. A iubit un om care nu a meritat-o si cu care parintii ei nu au fost de acord niciodata. Dar ea si-a urmat inima pana la capat. Fara sa stie ca iubea un monstru. Era o femeie pe cat de frumoasa, pe atat de inteligenta. Se implica mult in tot ce tinea de copiii ei, Ioana si Stefan. Orice framantari aveau copiii, ea era acolo. Ea era lipiciul care tinea totul unit. Observa transformarile prin care trec copiii, iar cu Ioana vorbea ca si cu o prietena. (…) Dar nu era fericita. Avea de luptat cu un sot alcoolic, care o insela cu nonsalanta. Ii si marturisea acest lucru, iar apoi isi cerea iertare. Si ea il ierta. Dar nu avut niciodata puterea sa plece sau sa il lase sa plece. (…) In urma cu trei-patru ani, a avut o relatie extraconjugala pe care nu si-o ascundea defel. Venea cu amanta in aceleasi cercuri de prieteni cu care venea si cu Monica… fara pic de jena. O prezenta pe femeie ca fiind “iubita“ lui. Stia si Monica pentru ca si ei i-a prezentat-o la fel. La un moment dat, el a vrut sa plece, sa se mute la amanta. Dar nu a mai plecat…”, a declarat apropiata, potrivit Libertatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img