vineri, 29 martie, 2024

O sportiva romanca vorbeste despre importanta sportului de masa

Distribuie:

Publicat:

Multipla campioana la atletism Gabi Szabo a fost invitata intr-o emisiune TV. Fosta sportiva a vorbit despre importanta sportului de masa dar si a sportului in scoli.

Gabi Szabo este dezamagita profund de infrastructura sportiva din Romania. Potrivit acesteia, tot ce inseamna infrastructura – baze sportive, piste – a fost construit in anii ’65-’70.

”De atunci nu s-a mai facut absolut nimic, nici macar nu s-a dat cu var pe pereti. Cel mai important, ca ministru al Sportului, a fost infrastructura sportiva. Trebuie sa punem la dispozitia sportivilor conditii. Altfel, cum sa ceri performanta daca ei nu au unde sa se antreneze?”, a marturisit fosta sportiva care a condus Ministerul Sportului in perioada 5 martie 2014 – 17 noiembrie 2015.

Multipla campioana la atletism a vorbit despre importanta sportului in scoli. Din pacate, sportul scolar este la Ministerul Educatiei. ”Nimeni nu a inteles importanta sportului in educatie. Nimanui nu-i mai pasa de sport. Trebuie sa incercam sa promovam cat mai mult si sa dam o importanta minima sportului in scoala. Toata lumea isi doreste un copil sanatos, o natiune sanatoasa, vitalitate”, a completat Szabo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img