sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O tanără însărcinată iubește patru bărbați: „Suntem cu toții încantați să creștem un copil împreună”

Distribuie:

Publicat:

Ce te faci când rămâi însărcinată şi iubeşti patru bărbaţi la fel de mult? Ei bine, de ce să alegi între ei sau să faci un test de paternitate când ai putea să creşti copilul cu… toţi?! Nu e un scenariu de film, ci povestea unor tineri adepţi ai noului trend în materie de relaţii intime.

Tory Ojeda, o tânără de 20 de ani, are o relaţie poliamoroasă cu patru bărbaţi. În urmă cu şapte luni, Tory Ojeda a aflat că este însărcinată. Imediat, a hotărât să-şi anunţe iubiţii. Împreună, au hotărât să fie o mare familie. Graviduţa Tory Ojeda locuieşte deja cu trei dintre iubiţii ei, în Jacksonville, Florida şi se pregătesc pentru luna februarie, când va veni pe lume fetiţa!

Cine este, de fapt, tatăl copilului

Tânăra din Florida l-a cunoscut pe primul dintre iubiţii ei, Marc, la vârsta majoratului. Două luni mai târziu, s-a îndrăgostit şi de Travis, în vârstă de 23 de ani. A horătât să înceapă a doua relaţie. N-a durat mult până ce Tory Ojeda a descoperit că a făcut o pasiune pentru Ethan, în vârstă de 22 de ani.

Şi nu în ultimul rând, vorbim despre Christopher, în vârstă de 22 de ani, care este şi tatăl biologic al fetiţei! Sau cel puţin, aşa crede Tory Ojeda. În perioada în care a fost concepută fetiţa, tânăra şi Christopher au fost plecaţi într-o vacanţă.  Tory Ojeda nu le interzice iubiţilor să se vadă şi cu alte femei. Ar fi fost culmea! Cu toate acestea, ei nu o fac, ea fiind sigura persoană din această poveste care se mai vede şi cu alte persoane.

„Suntem cu toții încântați să creștem un copil împreună”, spun taţii fetiţei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img