vineri, 29 martie, 2024

O tanara a fost arestata in Dubai dupa ce s-a aruncat de la etajul sase pentru a scapa de un viol

Distribuie:

Publicat:

Potrivit propriilor declaratii, tanara rusoaica Ekaterina Stetiuk a fost invitata de o agentie de fotomodele din Dubai pentru o serie de prezentari de moda in emirat. De la atata prezentat de moda, nu se stie cum, a ajuns sa fie singura cu un barbat intr-o camera de hotel si a fost nevoita sa se arunce pe fereastra, de la etajul sase al cladirii, pentru a scapa de viol. 

Rusoaica a suferit numeroase rani si asteapta o interventie chirurgicala pentru a se putea stabili daca va mai putea merge vreodata.

Desi in mod logic, barbatul acuzat de viol ar fi fost retinut de politie, lucrurile stau cu totul altfel in Arabia Saudita. Desi se afla internata in spital, cu rani serioase, fotomodelul este sub stare de arest, fiind supravegheata de politisti, pentru ca barbatul cu care se afla in camera de hotel a dat o declaratie in care el se declara cel agresat si ca fata si-a pus fara motiv viata in pericol!

Rusoaica este banuita ca ar fi sosit in Dubai convinsa, ca multe alte fete, de faptul ca cea mai veche meserie din lume o va ajuta sa se implineasca financiar pentru tot restul vietii, si ca activa si ca escorta de lux.

''Agresiunea s-a petrecut la inceputul lui martie. Un barbat mi-a atacat fiica in camera de hotel. A luat-o de cap si a amenintat-o cu cutitul. A incercat sa se salveze aruncandu-se pe fereastra, de la etajul sase. Spre norocul ei n-a murit, dar s-a ales cu rani foarte grave, iar acum nu mai poate merge. Eu nu pot intelege cum e posibil ca un barbat, cel care a declarat politiei ca el a fost cel agresat, sa fi putut face ca o fata sa se arunce de la etaj?', a declarat mama fetei.

Totusi, pentru a clarifica total circumstantele in care s-a produs acest incident, politistii l-au retinut, in cele din urma, si pe barbatul acuzat de viol, la aeroport, pe cand incerca sa paraseasca tara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img