miercuri, 24 aprilie, 2024

O tanara dansatoare a fost implicata intr-un accident rutier. Politia a lasat-o sa agonizeze sub autobuz, crezand ca e moarta

Distribuie:

Publicat:

 

Viata bate filmul, chiar si intr-un mod cat mai neplacut. O tanara dansatoare, care urma sa implineasca 18 ani, a suferit un grav accident, chiar inainte sa-si serbeze majoratul. Incidentul in sine este unul socant, bineinteles, insa si mai uluitor este modul in care politistii au gestionat situatia. Ariana, o dansatoare de 18 ani, a ajuns in spital din cauza ranilor suferite dupa ce a fost lovita de autobuz. In jur de 30 de minute a fost lasata sa agonizeze de politisti, care au crezut ca murise si nu s-au mai obosit sa cheme ambulanta. 
 

Povestea a fost detaliata de mama Arianei. O poveste care are atatea in nereguli incat se aseamana cu o scena rupta dintr-un scenariu al absurdului. Cu doar doua saptamani inainte de majoratul de care se pregatise cu mult entuziasm, Ariana se ducea la meditatii. Aflata in apropiere de statia de autobuz „Piata Bobocica”, a fost lovita din plin de un sofer STB care a accelerat in intersectie, in timp ce pietonii aveau inca culoarea verde.

„In momentul acela s-a declansat PANICA. Ariana nu mai era constienta, corpul sau era mai mult sub autobuz, lumea striga la ea, dar, nu avea nicio reactie…. Au venit “minunatii “ domni de la Politia Romana, care nu s-au obosit sa faca prea multe lucruri, deoarece isi imaginau ca este “MOARTA”, fara ca macar sa ii ofere primul ajutor sau sa incerce sa-i ia pulsul. Surpriza a fost ca atunci cand sora Arianei a ajuns la un interval de 25-30 de minute de la accident, ambulanta nu sosise…. 25-30 de minute in care Ariana putea sa moara, pentru ca unii sunt oameni doar cu numele si daca sunt imbracati in uniforma se transforma. In ce? Habar nu am…”, a povestit mama fetei. S-au lovit de in nereguli si probleme birocratice si in spital, un transfer crucial fiind intarziat doar pentru ca cineva a uitat sa completeze o cerere. In prezent, Ariana este inca in scaunul cu rotile si nu a putut promova nici macar Bacalaureatul. Majoratul si l-a serbat de pe patul de spital. „Ari micuta noastra dansatoare, astazi merge in continuare in scaunul cu rotile, examenul maturitatii nu l-a promovat din cauza conditiei precare de sanatate, admiterea la Facultate a pierdut-o, iar majoratul l-a “sarbatorit“ in spital”, a mai scris mama tinerei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img