marți, 23 aprilie, 2024

O tanara din Bucuresti a decis sa se mute la Vaslui pentru a-i ajuta pe copiii foarte săraci

Distribuie:

Publicat:

Magda Săvuică este o tânără din Bucureşti care a renunţat la viaţa din Capitală şi la locul de muncă pe care îl avea la o agenţie de marketing şi design online şi s-a mutat în judeţul Vaslui pentru a veni în sprijinul sărmanilor. 

Magda Săvuică şi-a început aventura într-una dintre cele mai sărace zone ale României la începutul anului 2018. De şase luni, tânăra străbate în lung şi-n lat mahalalele şi satele sărace din zona oraşului vasluian Negreşti pentru a oferi sprijin material oamenilor aflaţi în dificultate. Resursele sunt asigurate din donaţii care vin din toate colţurile lumii. 

Tânăra locuieşte de jumătate de an într-o anexă a Bisericii Baptiste din localitate, oferită de pastrorul Paul Marica şi familia acestuia, care au reprezentat pentru ea ”un model de bunătate şi dăruire”. 

”Am ales zona aceasta pentru ca aveam în fata ochilor exemplul viu de om în care puteam să am totală încredere că va împărţi ajutoarele trimise aşa cum trebuie. Îmi doream mult să îi uşurăm munca şi să susţinem ceea ce face el în această zonă. Uşor, uşor, vizitând an de an zona, am început să cunosc oameni deosebiţi, de care m-am ataşat. Iar unii copii mi-au ramas în suflet încă de pe atunci”, povesteşte Magda Săvuică. 

CITESTE MAI MULT PE: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img