vineri, 26 aprilie, 2024

O tanara din Iasi a vrut sa-si ucida cel de-al optulea copil, dupa ce sotul ei a parasit-o! A fost oprita de preotul care i-a promis ca-i va fi alaturi neconditionat! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O tanara mamica a ajuns la maternitate cu cerinta de a fi ajutata sa avorteze • Acasa o mai asteptau alti sapte copii • Sotul ei o parasise inainte de a afla ca asteapta un alt copil • S-a mutat in cele din urma la parinti • Acestia i-au spus ca nu o vor mai primi acasa, daca nu va scapa de copilul nenascut • Cum au convins-o medicii sa renunte la aceasta idee?

Elena are 28 de ani. Poate a devenit mama pentru prima data mult prea devreme. Avea numai 18 ani cand a ramas insarcinata cu cel caruia i-a jurat iubire eterna. Fiindca iubeste copiii si a mers dupa principiul ca unde se hraneste unul, se pot hrani si altii, Elena a mai dat nastere la alti sase copii. In luna iunie a acestui an, a aflat ca are sa fie mamica din nou si asta dupa ce sotul acesteia a parasit-o, lasandu-i in grija intreaga familie. De cand sotul ei Cosmin a plecat de acasa, Elena s-a mutat impreuna cu toti copiii acasa la parinti. Nu stia atunci ca asteapta un alt copil cu cel care a plecat fara urma. Dupa ce a dat vestea mamei ei, aceasta a avertizat-o ca in cazul in care va mai da nastere celui de-al optulea copil, va trebui sa-i ia pe toti si sa se mute in alta parte. Elena a plecat plangand spre spital. Nu stia ce avea sa o astepte. Se simtea singura, fara ajutor, izbita parca de pamant. Iubea copiii si nu era vina ei ca lucrurile s-au asezat astfel.

"Ultima linie a frontului"

Continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img