joi, 25 aprilie, 2024

O tanara scapata din mainile proxenetilor a facut destainuri cutremuratoare: “Am probat pe pielea mea nepasarea autoritatilor”

Distribuie:

Publicat:

O tanara care a scapat din mainile proxenetilor a facut dezvaluiri halucinante. A fost refuzata atunci cand a dorit sa faca o plangere la politie. O tanara care a scapat din mainile proxenetilor s-a aflat in aceasta seara. Femeia a spus ca a fost inselata cu obtinerea unui loc de munca in Italia, iar mai apoi a fost trimisa in ”strada”. Identitatea persoanei a fost protejata.  ”Am lasat deoparte frica si am cerut ajutor. Am trait zilnic cu ideea ca nimanui nu ii pasa. Am probat pe pielea mea nepasarea autoritatilor.

Cand am fost sa fac plangere la politie in Romania autoritatile mi-au spus ca nu pot lua o plangere scrisa si mi-au spus sa nu mai plec in strainatate. Eu eram amenintata. La Craiova am vrut sa depun o plangere si mi s-a spus ca nu se poate. Vi se pare ciudat? Am intart si am spus ca am nevoie de ajutor si mi-au spus ca nu pot sa faca nimic. Au trecut ceva ani de atunci. Am fost amenintata cu batai, cu pumni, cu picioare. Am incercat si aici (nr. in Italia) si am avut cam acelasi rezultat. Cand le spui ca esti prostituata nu ii pasa nimanui ne o femeie care isi vinde trupul. (…) Nu exista nicio cale de iesire daca nu se incearca a se face ceva in acest sens”, a precizat o femeie. Are un copil, iar in prezent lucreaza in Italia in domeniul curateniei. Femeia a spus ca a reusit sa scape de proxeneti, dar cu toate acestea se simte in pericol. ”Atata timp cat inca imi este frica sa merg pe strada, nu prea cred ca am reusit cu adevarat”, a mai spus tanara. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img