marți, 19 martie, 2024

O VASLUIANCA A MURIT CU ZILE IN ITALIA!

Distribuie:

Publicat:

A MURIT CU ZILE IN ITALIA! Ionica, de numai 35 de ani, zace moartă într-o morgă din sudul Italiei.

A murit vineri, pe 15 iunie, după ce s-a simțit rău pentru două zile, iar moartea sa încă este un mister pentru toți. Doi medici sunt cercetați în stare de libertate în urma decesului Ionicăi Grigoraș, medicul de la urgențe care a consultat-o inițial și medicul ei de familie la care femeia s-a adresat a doua zi de dimineață.

Răspunsul primit a fost același de la ambii: „Mergi acasă, nu ai nimic grav, ia antibiotice și totul va fi bine!” Dar bine nu a fost… Ionica, în decurs de 48 de ore, s-a stins la vârsta de 35 de ani fără un motiv anume.

Nu se știa suferindă de ceva, s-a simțit dintr-odată rău joi, 14 iunie, când era la piață și de acolo a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Tricase. A fost supusă unei serii de consultații din care nu a rezultat că ar fi suferit de vreo anomalie particulară. Doctorii i-au prescris doar un tratament antibiotic și au lăsat-o să plece acasă. În dimineața de vineri, tânăra femeie simțindu-se rău ar fi mers la medicul de familie care, după vizită, a asigurat-o că nu suferă de nimic grav, spunându-i să continue tratamentul cu antibiotice. S-a întors acasă și până în seară, Ionica Grigoraș a decedat.

Cauzele decesului ei se vor stabili probabil pe data de 28 iunie când este programată autopsia trupului neînsuflețit. O primă audiență va avea loc în ziua de 27 iunie la Tribunalul din Lecce, a declarat sora Ionicăi pentru roitalianul.com Ionica Grigoraș era originară din județul Vaslui și provenea dintr-o familie modestă

. A venit în Italia aproximativ cu 5 ani în urmă gonită de sărăcie și cu speranța unei vieți mai bune. Lucra ca îngrijitoare în Salve, provincia Lecce, iar acasă lăsase în urma sa doi îngeri de copii. Pentru ei și pentru ca Ionica să se poată odihni în pace, s-au mobilizat românii din asociația A.R.I DIASPORA din Lecce. Președinta asociației, Ionela Clinci, a organizat pe Facebook o colectă de fonduri care să ajute la repatrierea corpului tinerei noastre conaționale: „Am încredere în români, am încredere în cunoscuți, că o să reușim ca Ionica să ajungă acasă, în România” .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img