joi, 28 martie, 2024

O vasluianca ii raspunde prompt presedintelui CJ VASLUI: ” CAND MI-AI FACUT COPIII RAGALII AM LUAT FOC”

Distribuie:

Publicat:

O viata dedicata educatiei copiilor dumneavoastra, o doamna care le insufla picilor adevaratele valori in viata. Toate aceste lucruri au fost uitate de doamna Angelica Manole atunci cand a facut cunostiinta cu declaratia lui Dumitru Buzatu. Invatatoarea din Vaslui si-a scris supararea si indignarea pe pagina personala din reteaua de socializare.
                                       
   ” DOMNULE BUZATU,
Privesc de cateva nopti revoltata si emotionata glasul strazii  , asa cum la revolutie  priveam la televizor si nu intelegeam ce se intampla .Si , ca orice vasluian care se respecta , m-am revoltat “pe tacute “.Dar cand mi-ai facut copiii “ragalii”‘ am luat foc.Daca taceai , filozof ramaneai.Dar asa , ai starnit supararea mamelor care si -au crescut cu greu copiii, care astazi au iesit in strada , ca stiu si inteleg mai multe decat noi.Da, copiii mei fac parte din “ragaliile “care au iesit in piata.I-a cresut cu greu o mama invatatoare, disperata ca nu mai avea de unde sa faca rost de bani , in timpul cand dumnevoastra si altii ca dumneavoastra nu dadeati doi bani pe invatamant si erati la guvernare…Si inca mai sunteti…Imbatraniti  in functie politica , si dispretuiti pe cei care nu gandesc ca dumneavoastra .Copiii mei au strabatut cu greu in viata si acum ma intreaba de ce eu , mama lor care le-a insuflat valori morale mostenite din batrani , nu iau atitudine. Mereu le repetam :

-Sa nu furati !
-Sa nu inselati !
-Sa nu umiliti !
-Sa credeti in oameni si in frumusetea sufletului lor !
-Numai prin munca veti reusi…

Ca ei , multi dintre vasluienii dumneavoastra si-au crescut copiii greu , dar cinstit frumos.Nu au fost copii de bani gata. Nu traiesc in umbra parintilor lor , ci isi au propria cale. Iar acum , gandesc ca e timpul sa schimbe ceva , pentru ca sunt oameni de calitate . Poate ca ordonanta a fost doar pretextul , ca scanteia trebuia sa ia nastere de la ceva.De mult timp mocneste focul.Nu-i jigniti , domnule , ca sunt mama lor ! Gandesc ca ei, dar nu pot lua atitudine , ca Vasluiul e inca in adormire. Poate nu va mai vrem , dar este prea tarziu s-o spunem.Poate ne-am saturat de voi , dar nu avem ce face , ca , multi , lehemetiti de politicieni ,au pus stampila la intamplare , sau n-au iesit de loc la vot.

Am crezut in voi , mi-e rusine s-o recunosc , dar sunteti o mare dezamagire pentru mine si pentru copiii mei .
Nu-mi faceti copiii “ragalii”, chiar indirect , ca nu stiti si nu vreau sa cunoasteti puterea unei mame !” Trebuie reamintit faptul ca baronul PSD, presedintele CJ Vaslui a declarat ca ” el face parte din „aripa talibana” a PSD si ca nu-l intereseaza „nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img