vineri, 19 aprilie, 2024

O vedeta a murit dupa ce a a inceput o cura de detoxifiere

Distribuie:

Publicat:

Janna Rasskazova a murit subit dupa ce a inceput o cura de detoxifiere. Potrivit Daily Mail, starleta in varsta de 29 de ani a sunat la o clinica privata pentru a-i cere sfatul medicului in privinta unei cure de detoxifiere.

Alexander, un apropiat al modelului, care era impreuna cu ea cand s-a intamplat tragedia, sustine ca medicul specialist nu a stiut ca modelul lua si alte medicamente. Acesta a mai spus ca Janna fusese la multe petreceri in ultima perioada si, astfel, a decis sa sune un medic de la o clinica privata pentru a-i recomanda o cura de detoxifiere.

Modelul a inceput sa se simta rau la scurt timp dupa ce a inceput cura de detox propusa de medicul specialist. Acesta i-a administrat o perfuzie, iar Janna a adormit. Medicul le-a spus prietenilor ei sa nu o lase singura.

Conform spuselor lui Alexander, Janna a inceput sa respire greu, s-a ridicat din pat, iar in drumul spre bucatarie s-a sufocat si a lesinat.

Prietenii sai au chemat imediat ambulanta, insa medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic. 

Specialistii cred ca medicamentele pe care le administra modelul  nu erau compatibile cu tratamentul propus de medicul specialist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img