marți, 16 aprilie, 2024

„ OAC-PET” A AJUNS LA PRIMARIA BARLAD – FOTO

Distribuie:

Publicat:

La finalul saptamanii trecute aleile si platoul din fata Teatrului „ V. I. Popa” din Barlad s-au dovedit a fi neincapatoare pentru sutele de copilasi si adolescenti care au venit sa isi prezinte lucrarea .

Cu emotii , dar plini de speranta acestia s-au prezentat cu creatiile proprii pentru a castiga marele premiu -„ mascota reciclarii.”   

Locul intai a fost adjudecat de catre Gradinita „ Clopotel”. Piticii , ajutati de dascalite cu inspiratie si pline de entuziasm au creat-o pe  „ Oac-Pet”, o broscuta simpatica, ingenioasa si originala.     

 Mascota este realizata exclusiv din capace de plastic, iar mesajul transmis de creatori a fost unul de impact: „ recicleaza cu Oac-pet si ai un oras perfect!Actiunea face parte din planul de colectare selectiva din municipiul Barlad.

Organizatorii, administratia locala, si-a dorit  sa fie si ceva hazliu, dar si sa dezvolte niste «educatori» in randul copiilor, in special al celor de gradinita. In timpul in care juriul a deliberat, copiii au asistat la o parada cu articole de imbracaminte din materiale reciclabile, dar sau si jucat si au dansat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img