joi, 28 martie, 2024

Oana Cojocaru si Irinel Columbeanu s-au numarat aseara printre invitatii Oanei Zavoranu, care si-a lansat oficial parfumul cu care se mandreste foarte mult

Distribuie:

Publicat:

Cei doi amorezi s-au asortat si tinutele lor colorate in rosu, simbolul dragostei, nu au trecut neobservate. Totusi, toti cei prezenti si-au dat coate cand au vazut comportamentul milionarului fata de iubita mai tanara cu 40 de ani.

Oana Cojocaru si-a facut aparitia langa Irinel Columbeanu intr-o little red red, care avea un decolteu generos. Din pacate pentru focoasa tanara de 21 de ani, multi au putut sa-i observe lenjeria intima in decolteul rochiei mini, de care a fost surprinsa in repetate randuri ca tragea de ea – semn ca materialul se ridica si risca sa lase la vedere mai mult.

Potrivit martorilor care au participat la evenimentul monden intre cei doi nu au existat gesturi de indragostiti, iar acest lucru se poate vedea si in pozele surprinse in urma cu cateva ore. De parca acest lucru nu ar fi suficient, Irinel Columbeanu a dat mai multe interviuri, fara ca iubita lui sa-i fie aproape, au mai povestit cativa dintre invitatii la lansarea parfumului Oanei Zavoranu.

Acest comportament surprinzator i-a facut pe multi sa se intrebe daca flacara iubirii dintre cei doi s-a stins atat de repede. Toate acestea desi, zilele trecute, Oana Cojocaru s-a mutat in vila de la Izvorani – aceeasi in care Irinel Columbeanu a locuit cu fosta sotie, Monica Gabor, si in care o creste pe fiica lor, Irina.

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu se iubeste cu Mr. Pink de aproape 10 ani
Monica Gabor s-a nascut pe 8 ianuarie 1988 la Bacau si este fotomodel. Ea a fost casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit parinti de fetita in 2007, iar in 2011, ei au divortat. Dupa despartirea de afaceristul de la Izvorani, modelul si-a refacut viata alaturi de miliardarul chinez Mr. Pink. La inceputul acestui an, Monica Gabor a fost data de gol de fiica biologica, Irina Columbeanu, ca, peste Ocean, ea a devenit mama adoptiva pentru fiul iubitului sau. Pe „fratele vitreg” al Irinei il cheama Antony.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img