vineri, 26 aprilie, 2024

Oana Radu a dezvaluit cum sa slabesti rapid. Cinci reguli de aur pentru a scapa de kilogramele in plus

Distribuie:

Publicat:

Artista a slabit considerabil, iar transformarea ei a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Oana Radu a oferit sfaturi despre cum sa slabesti rapid, insa inainte de asta a tinut sa mentioneze ca ea nu si-a micsorat stomacul.

Pentru ca multi oameni i-au cerut sfaturi in materie de slabit, Oana Radu a facut un video special in care explica cinci reguli prin care sa slabesti foarte repede si care pe ea au ajutat-o. Chiar daca s-a speculat ca artista a apelat la bisturiu pentru a scapa de kilogramele in plus, Oana Radu a tinut sa precizeze ca intr-o zi va demonstra ca nu si-a micsorat stomacul, ci ca a slabit dupa ce a tinut dieta.

‘Eu am slabit foarte multe kilograme, iar multi dintre voi nu credeti ca nu m-am operat. Singura dovada pe care as putea sa o aduc este un ecograf care ar putea sa ateste ca nu mi-am taiat stomacul, insa ar fi cam nepotrivit pentru un artist sa vina sa faca asta in direct. Probabil se va intampla asta la un moment dat. Eu cand am inceput sa tin dieta nu prea stiam multe despre asta. Atunci nu aveam posibilitati financiare.’, a spus Oana Radu.

In video de mai jos, cantareata a explicat pe larg la ce trebuie sa renuntati atunci cand vreti sa slabiti. Aceste cinci reguli dezvaluite de Oana Radu sunt de aur pentru persoanele care vor sa slabeasca rapid. Alimentatia este foarte importanta atunci cand vine vorba de slabit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img