vineri, 19 aprilie, 2024

Oana Roman a fost invitata la nunta pe litoral. ”Sandalele acelea nu sunt din decor”!

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a fost invitata la o nunta care s-a desfasurat la malulmarii. Tinuta aleasa de vedeta a starnit nenumarate reactii din partea celor care au vazut fotografiile.

La nunta respectiva, Oana Roman a imbracat o rochie cu sclipici, lunga, care i-a venit foarte bine. Fanii au admirat modul in care a ales sa se prezinte la eveniment, insa unii dintre ei au considerat ca imaginea de ansamblu a fost stricata de… sandale.

Se spune ca gusturile nu se discuta, dar comentariile nu au intarziat sa apara. Parerile au fost, asa cum era de asteptat, pro si contra:

„La gleznele tale subtiri si rochia care-ti vine superb, cred ca sandalele acelea nu sunt din decor!! ?”, „Frumoasa tinuta, dar nu cu acele sandale”, „Superba cu totul”, „Esti o femeie frumoasa si puternica, indiferent ce spune lumea”, „Wow! Superba!”, „Nu pot spune decat wow!”, „Esti o femeie foarte frumoasa, nu conteaza rochia si machiajul”, „Superba, orice ai purta”, au comentat internautii pe pagina de socializare a Oanei Roman.

Oana Roman este fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, si a Mioarei Roman. Vedeta este casatorita cu Marius Elisei, impreuna cu care are o fetita, Maria Isabela.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img