sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțează? Ce a făcut focoasa brunetă pentru a confirma zvonul?

Distribuie:

Publicat:

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Frumoasa actriță și-a pus fanii pe gânduri după ce a șters toate pozele pe care le avea împreună cu partenerul său de viață de pe rețelele sociale, mulți dintre ei întrebându-se dacă nu cumva lucrurile se îndreaptă către o despărțire. De curând, Oana Zăvoranu le-a dat palpitații serioase admiratorilor. Artista a șters toate pozele cu Alex Ashraf de pe rețelele de socializare, semn că între cei doi lucrurile ar putea să nu stea prea bine. Ba mai mult, frumoasa brunetă a transmis un mesaj public prin care susținea că în viața ei totul se va schimba.

Deși nu mai au nicio poză postată împreună în mediul virtual, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf încă se urmăresc pe Instagram. Din postările celor doi, pare că acum atenția lor este distribuită exclusiv carierei.

„De azi totul se schimba…. o nouă Oana…. fizic, pshic, și moral… Fiți cu ochii pe mine!”, a scris Oana pe contul ei de Instagram.

Contactată telefonic de reporterii de la Antena Stars, Oana Zăvoranu a susținut însă că între ea și partenerul său de viață lucrurile stau bine.

„Suntem bine! Eu în ultima perioadă m-am concentrat foarte mult pe carieră pentru că până la urmă trebuie să facem bani, că banii te fac și mai frumos și mai deștept. (…) Noi suntem ok, suntem cei care am vrut noi să fim: frumoși, tineri. Eu sunt mai tânără, oricum. Deci, suntem bine. Da, la un moment dat nu ne mai urmăream pe Instagram. Da, avem niște chestii de copii câteodată. Sunt chestii care sunt cele mai la îndemână pe care le poți face ca să faci o nefăcută”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img