joi, 28 martie, 2024

Oana Zavoranu s-a pozat cu bebelusul in brate! Vedeta a dat marea veste!

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu ne ia prin surprindere de multe ori cu postarile sale pe Instagram, dar de data aceasta s-a intrecut pe sine. Vedeta a facut publica o fotografie in care tine in brate si alinta un baietel. La 46 de ani, Oana si sotul sau, Alex, au devenit pentru prima data nasi.

Oana Zavoranu este celebra pentru stilul direct si spumos de a 'spune lucrurilor pe nume', postarile sale in social media facand adesea deliciul publicului si enervand terte persoane, dar de data aceasta a facut un gest neasteptat.

Oana Zavoranu, pentru prima data nasa unui copil

Oana Zavoranu si-a uimit fanii postand pe Instagram o fotografie in care tine in brate un baietel. Iata ca, la 46 de ani, bruneta si sotul sau, Alex Ashraf, au devenit pentru prima data nasi, fiind parinsii spirituali ai unui baietel adorabil.

'Primul si cel mai dulce fin al meu si al lui Alex … si doar stiti ca mie nu-mi plac copiii, dar el e altfel, cu el chiar ma joc si mi-e drag sa il tin in brate…Asta pana cand incepe sa planga si nu mai stiu ce sa fac cu el si il ia mami lui', acesta a fost mesajul postat de Oana Zavoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu, adevarul despre operatii estetice

Oana Zavoranu militeaza pentru naturalete si, chiar daca si-a schimbat silicoanele de nu mai putin de de zece ori, acum este impotriva femeilor operate.

„Am un barbat pe care il iubesc enorm, am copii blanosi pe care ii iubesc enorm, dar avem si noi problemele noastre ca traim in Romania. Stii ce este? cred ca stresul e ala care ne omoara pe toti. Acord o mare atentie fizicului pentru ca eu cu asta vand, arat bine la fata la corp.

Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, marimile si etc. Sa stii ca multa lume mi-a zis, Oana nu ai imbatranit deloc, timpul peste tine nu trece.

Eu pot sa am 25 de ani, daca corpul meu arata de 55 si sunt cu ridurile si tatele la, pardon, genunchi, degeaba iti zic eu tie eu am 25 de ani, bai Oana, really? Deci trebuie sa te ajute cumva spiritul tanar. Sunt matracucele astea, baragladinele, care nu ai fundul de vadana a lui Kim Kardashian nu esti ok.

Acum dupa parerea mea, moda, dar la femei sunt deformate frate, deci nu ai cum sa ai talia atata si fundul atat. Nu e ok.', a mai spus Oana Zavoranu, la Acces Direct.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img