vineri, 26 aprilie, 2024

Oana Zavoranu, viata de lux si opulenta. Cat a platit vedeta pentru o masina?

Distribuie:

Publicat:

Oana Zăvoranu are o mare pasiune pentru tot ce ține de lux. Nu este deloc un secret că nu se uită de două ori la bani, atunci când vine vorba de achizițiile care îi captează atenția. Pe lângă haine de la cele mai mari branduri ale lumii și case luxoase, Oana Zăvoranu se mai poate mândri și cu un mijloc de transport de toate zilele. Având în vedere că este mereu pe fază și pune mâna doar pe cele mai bune lucruri, Oana Zăvoranu nu se dă îndeoparte nici când vine vorba de mașinile ei. Acum doi ani, a cumpărat un bolid de lux care costă și 100.000 de euro, în funcție de dotări.

Ce mașină conduce Oana Zăvoranu

În 2017, Oana Zăvoranu a achiziționat un superb Porsche negru, cu un preț absolut astronomic. Nu știm exact ce sumă a dat pe bolid. Totuși, având în vedere la cât este estimat pe piață putem ghici că nu a fost deloc o sumă neglijabilă. În prezent, nu este clar dacă Oana s-a reorientat spre alte modele sau dacă tot de această mașină ține. Dacă a schimbat-o între timp – și probabil că a făcut asta, da – a avut mai mult ca sigur grijă să bage mâna adânc în buzunar, și de această dată.

După moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu, Oana a moștenit o avere de 60 de milioane de euro. Aceasta a investit-o în diversele afaceri pe care le-a deschis de atunci. A pus mâna și pe niște spații comerciale, care însumează chirii de 10.000 de euro lunar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img