vineri, 29 martie, 2024

Obiceiuri daunatoare! Aceste aspecte duc la aparitia bolilor de inima!

Distribuie:

Publicat:

Oamenii care petrec mai mult de patru ore pe zi uitandu-se la televizor se confrunta cu un risc de dezvoltare a unei boli de inima sau al unei morti premature mai mare cu 50% decat pentru cei care se uita la televizor mai putin de doua ore pe zi.

Cercetatorii recomanda evitarea consumarii alimentelor precum gustari, dulciuri, sau fast-food in timpul vizionarii filmelor la tv pentru ca un asemenea stil de viata este extrem de daunator prganismului. Acumularile de grasime si atrofierea muschilor sunt primele semnale ale dezvoltarii diverselor boli. Medicii recomanda mici pauze si plimbari in aer liber pentru a ne pune in miscare muschii si a permite fluxului sangvin sa vascularizeze maxim toate partile corpului.

American Heart Association estimeaza ca proportia americanilor care lucreaza la birou a crescut cu 83% din anii '50 incoace. Multe studii au acuzat munca la birou pentru cresterea riscului obezitatii si a bolilor de inima; alte studii au ajuns chiar la concluzia ca „joburile de birou ucid”, crescand riscurile unei morti timpurii.

In medie americanii cu varsta de peste 15 ani petrec in fata ecranelor, in medie, doua ore si 46 de minute. Noul studiu arata ca sanatatea noastra se inrautateste in mod direct proportional cu cresterea orelor in care ne relaxam la TV sau in fata altor ecrane.

Acest aspect nu este valabil doar in cazul americanilor, ci si in cazul tuturor persoanleor care au un astfel de stil de viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img