vineri, 19 aprilie, 2024

Obiectiv HC Vaslui: Victorii pe linie acasa

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bujor sustine ca HC Vaslui nu trebuie sa mai cedeze puncte pe teren propriu pentru a fi sigura de prezenta in play-off.

Adversarele pe care le vor intalni in Polivalenta vasluiana sunt sub echipa antrenata de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte in clasament, insa Mihai Bujor atrage atentia ca Vasluiul nu trebuie sa mai repete greselile din tur, pentru a fi sigura de obiectiv.

“Pentru partea a doua a campionatului, ne dorim maximum de puncte pe care le putem face acasa si sa facem un handbal pe care l-am aratat si in prima parte. Ne dorim cat mai multe victorii, ca sa ne atingem obiectivul, acela de a merge in play-off. Se poate si mai bine de atat, dar au fost mici erori ale noastre in unele meciuri si ne-au costat victoria sau cel putin un punct. Speram sa nu mai repetam aceste greseli si in retur”, a spus Mihai Bujor.
Capitanul vasluienilor considera testul cu Politehnica Iasi util, mai ales ca echipa venea dupa o saptamana de pregatire fizica: “Pentru noi, a fost surprinzator de bine, tinand cont ca venim dupa doar o saptamana de pregatire. Am avut o saptamana in care s-a pus accent pe pregatirea fizica. De acum incolo pregatim meciul ce va urma in campionat”.

HC Vaslui va relua campionatul pe 4 februarie, in fata suporterilor, cu CSM Fagaras.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img