vineri, 29 martie, 2024

OFICIAL! Samsung suspenda productia de Note 7

Distribuie:

Publicat:

Samsung Electronics Co Ltd a suspendat productia telefoanelor Galaxy Note 7 dupa aparitia informatiilor ca si terminalele ce inlocuiesc prima serie iau foc, scrie presa sud-coreeana, citata de Reuters.

Aceasta este inca o lovitura pentru gigantul ce se afla deja in mijlocul celei mai mari rechemari din istorie. 

Decizia Samsung de a opri temporar productia de Note 7 a fost luata in cooperare cu autoritatile din China si SUA, in conditiile in care doi operatori americani au oprit preschimbarea si vanzarea telefoanelor Note 7, transmite agentia de presa Yonhap, citand o sursa anonima din cadrul Samsung.

Problemele cu inlocuirea modelului NOte 7 vor crea un si probabil costisitor capitol al unui scandal global ce a afectat reputatia celui mai mare producator de smartphone-uri din lume.

Vezi si: A furat 7 telefoane mobile din magazinul unde era angajat

Un avion apartinand companiei americane Southwest Airlines a fost evacuat joi chiar inainte de decolare, dupa ce un telefon mobil marca Samsung Note 7 s-a supraincins, a pocnit si a inceput sa scoata fum, la bordul aeronavei.

Samsung a fost fortat sa inlocuiasca modelul Note 7 cu modele mai noi de smartphone-uri, dupa ce clientii s-au plans ca bateriile acestora se supraincalzeau si luau foc

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img