vineri, 19 aprilie, 2024

Olga Delia Mateescu, la spital dupa un accident de masina

Distribuie:

Publicat:

Vesti neplacute care o au pe in prim-plan pe indragita Olga Delia Mateescu. Actrita de teatru si film a ajuns la spital in urma unui accident rutier si va fi nevoita sa stea departe de scena o buna perioada. Masina actritei a fost lovita de un sofer neatent, care nu a acordat prioritate.

Sambata, 8 decembrie, actrita Olga Delia Mateescu (69 de ani) si-a speriat fanii de pe Facebook, cand a anuntat ca a avut parte de un eveniment nefericit in trafic, in Bucuresti. „Accident. Cred ca o luna sunt scoasa din circuit din cauza unora (gen gura mare cu gluga si cu Audi), care nu au cedat trecerea la intersectie. Sa dea Dumnezeu sa ma refac mai repede”, a scris actrita din „Secretul Mariei” si „Vocea Inimii”. Am contactat-o pe actrita si am vrut sa aflam mai multe amanunte, atat cat poate spune din cauza anchetei care se afla in desfasurare.

„Am de tras, nu am fracturi, dar nici bine nu sunt. Tipul care m-a lovit m-a aruncat cu masina intr-o groapa, in care se construia ceva, si tot el statea pe margine apoi si vocifera. Nu stiu in ce stare este masina mea, pentru ca am fost dusa de salvare, care a venit imediat, la fel si politia. Am avut prietenii alaturi, care au venit sa ma ajute. O sa stau in spital cateva zile, nu voi fi apta sa urc pe scena, as putea spune ca acest «cadou minunat» de Sarbatori ma va face sa pierd cateva piese de teatru, cateva reprezentatii, nici nu stiu cate. Si toate acestea din cauza acestui sofer, smecheras, care m-a lovit”, ne-a povestit actrita, in exclusivitate. Pe Olga Delia Mateescu o stiti din cateva pelicule de dinainte de 1989, din „Dumbrava minunata” (1981), „Misterele Bucurestilor” (1983), „Masca de argint” (1983) sau „Colierul de turcoaze” (1985). Actrita s-a facut din nou remarcata in 2005, cand a primit un rol negativ in serialul „Secretul Mariei”, de la Antena 1, iar apoi a jucat in „Vocea inimii”, la acelasi post de televiziune, un an mai tarziu.   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img