vineri, 29 martie, 2024

Olguta Vasilescu anunta zile NEGRE pentru Guvern: se pregatesc greve de amploare

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, marți seară, că, din informațiile pe care le are, sindicatele din CFR se pregătesc de grevă, precizând că situația la ministerul Transporturilor este una foarte dificilă.

"La Ministerul Transporturilor, situația este foarte dificilă pentru că, din câte știu, sindicatele CFR se pregătesc de grevă, cei de la metrou au sesizat și comisiile de la Uniunea Europeană, la fel, se pregătesc de grevă, Asociația Transportatorilor a atras atenția că nu avem ministru la Transporturi și în zilele acestea la Bruxelles se discută niște directive foarte importante pe Transporturi, unde ar fi trebuit să fie un ministru care să discute toate aceste lucruri, să reprezinte România", a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a respins-o pe Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul de la Transporturi, ea fiind propusă de PSD pentru ministerul Dezvoltării. Șeful statului este așteptat să ia o decizie privind portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img