vineri, 29 martie, 2024

Opt irakieni ondamnati pentru violarea unei turiste germane in timpul festivitatilor de Anul Nou

Distribuie:

Publicat:

Magistratii austrieci au condamnat opt migranti irakieni pentru violarea unei turiste germane in timpul festivitatilor de Anul Nou din metropola Viena. Cei opt migranti cu varste cuprinse intre 22 si 48 de ani au primit pedepse de la noua pana la treisprezece ani in spatele gratiilor pentru atacul care a avut loc in primele ore ale anului 2016, relateaza BBC, citat de News.ro.

Un al noualea suspect a fost achitat de toate acuzatiile cu privire la implicarea sa in violarea turistei germane.  

Migrantii implicati in incident au ajuns in perioada mai-decembrie 2015 ca solicitanti de azil in Austria.  

Victima este o femeie in varsta de 28 de ani, care sufera de tulburarea de stres posttraumatic in urma atacului violent si a primit 25.000 de euro in daune. 

Turista germana sarbatoare noaptea dintre ani impreuna cu o prietena in zona centrala a capitalei austriece, atunci cand a fost luata de catre patru migranti irakieni si tarata intr-un apartament din Viena.  

De asemenea, aceasta era in stare de ebrietate si nu a putut sa se apere de cei opt atacatori si s-a trezit dezbracata intr-un apartament strain.  

Avocatii apararii au incercat sa sustina ca victima a trimis “semnale false” celor opt migranti irakieni, care au fost incurajati sa intretina relatii sexuale cu aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img