joi, 18 aprilie, 2024

Oreste Teodorescu, revoltat dupa intalnirea cu ofiterii DIICOT! ”Voi da in judecata pe absolut toti cei care mi-au lezat imaginea publica”

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost audiat luni dimineata, timp de o ora, la DIICOT Ploiesti. Acesta a afirmat ca nu are nicio legatura cu dosarul de trafic de droguri in care a fost audiat ca martor si a anuntat ca va da in judecata publicatiile si jurnalistii care au scris ca s-a drogat.

Oreste a publicat cu o postare pe Facebook, unde vorbeste despre intalnirea cu anchetatorii DIICOT: „Am fost in aceasta dimineata la DIICOT Ploiesti fiind citat ca martor! Inca de la inceput, procurorul de caz si ofiterul judiciar mi-au precizat ca informatiile eronate aparute in spatiul public cum ca mi s-a perchezitionat casa, ca am cumparat droguri de 1000 de euro si alte bazaconii nu provin de la ei, motivand ca daca ar fi fost asa, m-ar fi citat sau chiar retinut ca suspect!

Mi s-au aratat patru fotografii ( trei barbati si o femeie) si am fost intrebat daca cunosc aceste persoane. Am precizat ca nu am nici o legatura cu acest caz, nu cunosc niciuna dintre persoanele indicate, nu am nici o legatura personala cu niciuna dintre persoanele publice din dosar, nu ma droghez, nu am consumat substante interzise.

Mi s-a precizat ca odata semnata aceasta declaratie, prezenta mea in acest dosar nu mai este necesara!

Acum, intrucat in spatiul public au fost comportate minciuni grosolane, menite sa imi prejudicieze dreptul la imagine, credibilitatea profesionala si sociala, alterarea relatiilor de familie si promovarea unui climat de neincredere publica in ceea ce priveste afirmatiile mele, voi actiona in instanta pe toti cei care se fac vinovati de aceste fapte, solicitand pagube morale si materiale!

La iesirea de la DIICOT am raspuns tuturor intrebarilor jurnalistilor, in speranta ca vor publica integral depozitia mea! Astept ca cei care au preluat si multiplicat minciunile grosolane despre mine, sa dea dezmintiri direct proportionale!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img