marți, 19 martie, 2024

OTRAVA din farfuria romanilor Pestele care te poate UCIDE! Muncitorii din crescatorii poarta masti pentru a se proteja de substantele chimice!

Distribuie:

Publicat:

Daca te numeri printre cei care consuma somon, este bine sa stii cum sa il alegi si de ce poate fi toxic pentru organism. Sunt anumimte informatii pe care poate nu le stiai. Acest peste, desi contine numeroase substante nutritive, iti poate pune in pericol sanatatea. Afla detaliile din randurile de mai jos.

Somonul poate fi toxic pentru organism

Potrivit unor studii, somonul de crescatorie se deosebeste de cel salbatic in ceea ce priveste compozitia nutritionala. Somonul de crescatorie poate fi toxic, asa ca ai mare grija atunci cand il cumperi.

 

Se pare ca muncitorii din crescatoriile de somon pun in apa un pesticid extrem de puternic. Ei chiar poarta masti si costume speciale pentru a se proteja impotriva efectelor nocive pe care le au aceste substante chimice care sunt folosite cu scopul de a curata rezervoarele de apa. Astfel se indeparteaza parazitii din acele locuri. In urma acestui proces, chiar si somonul devine toxic deoarece intra in contact cu acele substante chimice.

Se pare ca somonul norvegian este cel mai toxic. Acest lucru se intampla in conditiile in care in Norvegia aceasta industrie ocupa locul al doilea ca venit.

Asadar, somonul, desi este recomandat datorita substantelor nutritive pe care le contine, trebuie ales cu grija. Asta deoarece, asa cum am vazut in randurile de mai sus, poate fi toxic din cauza substantelor chimice cu care intra in contact. Chiar si cei care muncesc in crescatoriile de somon folosesc un echipament special pentru a se proteja de impactul pe care substantele acelea il au asupra corpului.

Nu trebuie sa renunti la consumul de somon, insa este bine sa il alegi cu mai multa atentie data viitoare. In felul acesta te asiguri ca nu vei avea probleme de sanatate in urma consumului acestui tip de peste, considerat benefic pentru organism.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img