vineri, 29 martie, 2024

Ozana Barabancea, decizie incredibila in lupta cu kilogramele! A slabit 50…, dar mai vrea! Uite ce face ca sa aiba o silueta de invidiat!

Distribuie:

Publicat:

Ozana Barabancea, decizie incredibila in lupta cu kilogramele! A slabit 50, dar inca nu se opreste!

Ozana Barabancea continua lupta cu kilogramele in plus. Dupa ce a slabit mai bine de 50 de kilograme, jurata, artista a urmat un program intensiv de sport atent supravegheata de antrenorul de fitness Alexander Florescu. Astazi, la 9 luni de la interventia chirurgicala de lifting circular, vedeta s-a intors in sala de sport.

„Au fost scoase 5 kilograme de grasime din zona abdomenului si a fost indepartata pielea care a ramas in urma operatiei de gastric sleeve. A fost un lifting circular, o provocare si pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fitoasa. Vreau sa fiu sanatoasa, sa-mi pot sustine concertele pentru copiii si elevii mei”, explica Ozana Barabancea.

In plus, „revenim la prima dragoste cu Alexander Florescu, cel mai rabdator antrenor! Dupa noua luni de la operatia de lifting circular m-am decis sa ma dezmortesc un pic ! Ne vedem regulat la sala!!! Sportul dauneaza grav ingrasarii!”, continua artista.

Ozana Barabancea, decizie incredibila in lupta cu kilogramele!"Doamne, cum am putut?"

„Este adevarat. Dupa aceste noua luni de pauza obligatorii in recuperarea post interventie chirurgicala, Ozana a revenit in sala. Isi doreste tonifiere si inca cateva kilograme in minus. Am stabilit impreuna un regim alimentar si un program intensiv de fitness si rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp”, a declarat antrenorul de fitness, Alexander Florescu.

128 de kilograme avea Ozana Barabancea atunci cand a decis ca a venit vremea sa-si doreasca sa fie… sanatoasa. Primul pas a fost operatia "gastric sleeve" (n.r micsorare a stomacului) pe care a facut-o, apoi alimentatia conform protocolului stabilit in conformitate cu aceasta interventie chirurgicala.

De remodelare si tonifiere s-a ocupat Alexander Florescu, antrenor de fitness si nutritionist. „Este bine sa nu fim grasi. Cand eram grasa nu voiam sa aud nici de sport, nici de un nutritionist. Refuzam categoric si ziceam cine ma place, ma place asa cum sunt. Asta e o tampenie. Daca vad pozele de acum un an sau doi, ma intreb "Doamne, cum am putut?", marturisea Ozana, in urma cu ceva vreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img