News Flash:

P.T.F. ALBITA: Ascundea in bagaje 15 litri de coniac

18 Septembrie 2017
1809 Vizualizari | 0 Comentarii
In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit 15 litri de coniac, ascuns in bagajele unui barbat cu cetatenie romana si R. Moldova.

Luni, 18 septembrie, in jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Italia, Vasile N., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 39 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in bagajele personale ale lui Vasile N., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea totala de 15 litri coniac (30 sticle x 0,5 litri), concentratie 40%, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii intregii cantitati de alcool descoperite, in valoare de 405 lei, indisponibilizarea autoturismului pana la plata amenzii si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 5.000 lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0998 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021385 (s)