vineri, 29 martie, 2024

P.T.F. Albita:Autoturism neasigurat, depistat in trafic

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un cetatean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera o asigurare internationala tip carte verde expirata, pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de 14 decembrie, in jurul orei 18.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul din R. Moldova Sergiu T., in varsta de 35 de ani, care conducea un autoturism Chevrolet Nubira, inmatriculat in R. Moldova.

Cu ocazia controlului efectuat asupra documentelor autoturismului, s-a constatat ca asigurarea internationala tip carte verde a acestuia este expirata din data de 10.10.2015.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca el stia ca are asigurare tip carte verde valabila pentru autoturism, incheiata de o cunostinta a sa, la o societate de profil din R. Moldova.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img