vineri, 19 aprilie, 2024

P.T.F. ALBITA:Documente false prezentate la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autoturismul pe care il conducea.

 In ziua de 16 aprilie, in jurul orei 13.30, in P.T.F.Albita/judetul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Renault, model Espace, inmatriculat in Bulgaria, cetateanul roman Catalin V., in varsta de 43 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea si valabilitatea documentelor autovehiculului – certificat de inspectie tehnica periodica, talon inspectie tehnica periodica si asigurare auto tip carte – verde prezentate la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente  autentice, fiind false total.”declara Irina MIRICA,purtator de cuavnt din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Catalin V. a declarat ca a achizitionat documentele prezentate la control in schimbul sumei de 300 euro si nu are cunostinta despre faptul ca acestea sunt false.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img