marți, 19 martie, 2024

P.T.F. ALBITA:Tigari ascunse in cutia schimbatorului de viteze

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit 1.800 tigarete cu timbru de acciza Ucraina, ascunse in cutia schimbatorului de viteze al unui camion.

In ziua de 22 februarie , in jurul orei 14.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul turc Turan K., in varsta de 65 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un camion si o remorca, ambele inmatriculate in Turcia.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculelor, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse in cutia schimbatorului de viteze a camionului, 1.800 tigarete cu timbru de accizare Ucraina, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor descoperite, in valoare de 450 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img