marți, 19 martie, 2024

P.T.F. Albita:Tigari de contrabanda ascunse in sistemul de incalzire a unui autocar – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control  din P.T.F. Albita a descoperit 2.500 pachete de tigari, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse intr-o lada a sistemului de incalzire a unui autocar, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.

Joi, 12 ianuarie ,  in jurul orei 13.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Andrei C., in varsta de 33 de ani, pasager intr-un autocar marca Setra, inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 2.500 pachete tigari, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse intr-o lada a sistemului de incalzire a autocarului, dispusa in spatele scaunului soferului.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 11.250 lei si sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img