vineri, 19 aprilie, 2024

Pachete de cumparaturi predefinite VANDUTE de Auchan in magazinul online – Acestea ajung la clienti in 48 de ore

Distribuie:

Publicat:

Retailerul Auchan anunţă introducerea, în premieră pe piaţa locală, în magazinul online, a unor pachete de cumpărături predefinite, ce pot fi livrate prin curier rapid în 48 de ore şi ale căror preţuri pornesc de la 105 lei, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al reţelei comerciale, transmis miercuri AGERPRES, noile coşuri de cumpărături predefinite pot fi comandate doar din magazinul online www.auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni, iar împachetarea produselor se face în condiţii stricte de siguranţă sanitară, respectând toate măsurile în vigoare.

"În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid şi bine românilor din toată ţara.

Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro şi sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă şi siguranţă sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât şi la pregătirea comenzilor online.

Feedback-ul clienţilor este unul bun până acum, aşa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi şi alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai", a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Seria de pachete predefinite acoperă nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar şi cele de curăţenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt, deja, disponibile şase tipuri de coşuri predefinite: alimente variate de băcănie, gustări şi băuturi, produse destinate curăţeniei casei, două coşuri cu hrană pentru câini (talie medie şi mică) şi un coş cu produse pentru pisici.

Preţurile coşurilor predefinite variază, în funcţie de tipologia aleasă, între 105 şi 155 lei.

Retailerul precizează că această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, iar în perioada următoare vor fi adăugate mai multe opţiuni disponibile exclusiv pe site-ul care găzduieşte magazinul online.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, două supermarketuri Auchan şi o reţea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Cu peste 280.000 mp suprafaţă netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri, cu taxe, de peste 1,2 miliarde de euro, retailerul propune celor circa cinci milioane de locuitori din oraşele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, permanent.

Prin intermediul platformei online a magazinului, Auchan prezintă clienţilor peste 25.000 de produse şi, în acelaşi timp, operează website-ul dedicat activităţilor de gastronomie tip restaurant – lamasa.auchan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img