vineri, 19 aprilie, 2024

Padurea Dobrovat s-a transformat in groapa de gunoi a unor indivizi de o nesimtire fara limite: “Confunda natura cu pubelele de gunoi” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un cititor al cotidianului Buna Ziua Iasi ne-a trimis pe adresa redactiei cateva imagini surprinse in Padurea Dobrovat. Ieseanul este nemultumit, dar mai mult revoltat, de faptul ca zona se transforma treptat intr-o mica groapa de gunoi. Nimeni nu stie cu exactitate sunt persoanele care reusesc sa dea dovada de o asemenea nesimtire, insa un semnal de alarma trebuie tras.

"Sunt dovezi care atesta ca niste nesimtiti confunda natura cu pubelele de gunoi. La inceput erau aruncate numai peturi/cutii de la bauturile racoritoare si energizante consumate de catre grupurile de ciclisti ieseni care trag la pedale pentru a-si mentine forma. Acum s-au gasit si altii (probabil din noul sat de vacanta de la Dobrovat) care nu se mai deranjeaza sa duca sacii cu gunoi la containere, ci ii arunca direct in padure, sub protectia anonimatului. Nimeni nu are ochi sa vada ce se intampla! Si, colac peste pupaza, in batranii codrii seculari care ne ajuta sa respiram aer curat, se taie in draci. Nu asa pe alese, cum se facea pe timpuri, ci integral, ras, ca e mai usor, nu-i asa?!", ne-a scris ieseanul revoltat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img