News Flash:

Paine aromata, perfecta pentru micul dejun sau gustarea de la munca - FOTO PAS cu PAS

18 Noiembrie 2014
978 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
cca 450 gr faina alba
1 lingurita de sare
1/4 lingurita drojdie de paine
cca 170 ml apa
1/2 lingura faina de porumb

Pentru topping:
1 lingura ulei de masline
1 lingurita mix italian de condimente
1/4 ceapa rosie
3 felii de salam
3 felii de sunca afumata
foarte putin ardei iute (optional)

Mod de preparare:

Cu o noapte inainte, amesteca faina cu drojdia si sarea. Adauga apa si omogenizeaza, apoi framanta si acopera aluatul. Tine-l la temperatura camerei.

A doua zi incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Tapeteaza cu folie de aluminiu o tava de copt si greseaz-o cu putin spray de gatit. Presara faina de porumb.

Pune putina faina alba pe masa, framanta aluatul, apoi trece cu sucitorul de cateva ori peste el. Pune-l in tava de copt, picura o lingura de masline pe el, aadauga mixul italian, apoi ceapa rosie si salamul. Daca vrei, acum pune si putin ardei iute.

Da la cuptor pentru 15-18 minute sau pana cand se rumeneste painea.

Galerie Foto

pz1
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

kmy  | #994
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati in domeniul operator calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet pe tema data cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa : carmen_laca@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027592 (s)

loading...