News Flash:

Pajura Husi (Omnia)-castigatoarea Supercupei "SC Podul Inalt SA" Vaslui-FOTO/VIDEO

28 August 2016
4686 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, 27 august, s-a disputat finala supercupei "SC Podul Inalt SA" Vaslui”. Aflata la a 3-a editie, aceasta fost castigata,  categoric, de echipa huseana, SC. Pajura Husi (OMNIA). In acest an, Supercupa s-a disputat la Falciu, in conditii excelente, oferite de Primaria Comunei Falciu. Ca si aspect de noutate, anul acesta a fost pentru prima data organizata in 3, participand si castigatoarea Ligii a 5-a.

Campioana Ligii a 5-a - Avantul Zapodeni a anuntat cu o zi inainte ca nu poate onora invitatia de a participa, locul acesteia fiind luat de echipa gazda, Juventus Falciu.

Evenimentul sportiv s-a desfasurat excelent, jocurile fiind de un nivel ridicat, spectatorii au fost multumit de prestatiile favoritilor, iar echipele de conditiile oferite. In urma disputarii celor 3 jocuri:

Pajura Husi vs Juventus Falciu - Final 1-0 (0-0)
Pajura Husi vs Vitis Suletea - Final 4-1 (3-1)
 Juventus Falciu vs Vitis Suletea* 2-4* DLD [1-1] (0-1)

Castigatoarea Supercupei a fost desemnata Pajura Husi, care va pastra timp de un an Trofeul Supercupei "SC Podul Inalt SA" Vaslui, urmata de Vitis Suletea si Juventus Falciu.

Pentru câștigătoarea cupei CS Pajura Husi (OMNIA) au marcat: Ruja Sergiu in meciul cu Juventus Falciu si Madalin Caciula; Blanaru Bogdan; Covaci Andrei si Solomon Cristi- in meciul cu Vitis Suletea

Printre remarcatii Supercupei ii amintim pe:
Budeanu Andrei (Vitis Suletea) - cel mai fair-play participant;
Neculai Moraru (Juventus Falciu) - cel mai serios manager;
Tutu Liviu (Vitis Suletea) - cel mai bun tanar jucator;
Purcariu Alis (Juventus Falciu) - cel mai bun portar;
Alexa Bogdan (Pajura Husi) - cel mai bun jucator.

“Echipele au fost premiate cu diplome, trofee si vouchere valorice pentru achizitionarea de de echipament sportiv prin grija partenerului competitiei SC Podul Inalt SA Vaslui, societate specializata in producerea de cofraje pentru stalpi rotunzi.Multumim, de asemenea, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui si Primariei Comunei Falciu”, declara Bogdan Gheorghita, presedintele Asociatiei Judeteana de Fotbal Vaslui.

Galerie Foto

14172043_10205198524682070_481514966_n

Galerie Video


juventus falciu vitis suletea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032338 (s)