sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Pancu spera sa fortifice Rapidul cu Teixeira: ‘Asteptam intariri, normal, dar si cu lotul actual nu pot sa spun ca suntem departe de primele trei pozitii’

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul echipei de fotbal Rapid, Daniel Pancu, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă un răspuns de la Filipe Teixeira în ceea ce priveşte venirea acestuia la formaţia giuleşteană, unde tehnicianul îşi doreşte mai mulţi jucători cu experienţă, potrivit agerpres.ro.

"Aşteptăm întăriri, normal, dar şi cu lotul actual nu pot să spun că suntem departe de primele trei poziţii. Sper ca până la sfârşitul acestei săptămâni să definitivăm lotul pentru că este foarte important şi pentru mine. Am cerut un anume profil de jucători. Alex Ioniţă era imposibil de luat, de la Teixeira aşteptăm în continuare un răspuns, dacă mai vrea să joace sau nu, dacă are motivaţie. E un jucător extraordinar din punctul meu de vedere, fizic stă foarte bine şi în opinia mea mai poate juca doi ani la un nivel înalt. Poate suporterii noştri se aşteaptă la fotbalişti cu nume, dar Liga a II-a este cu un altfel de fotbal şi avem nevoie de jucători foarte buni. Îmi doresc într-adevăr şi jucători cu experienţă şi sper ca acest lucru să se rezolve", a declarat Pancu.

Tehnicianul se aşteaptă la un sezon foarte greu în Liga a II-a având în vedere contracandidatele pentru promovarea în primul eşalon: "Este cu siguranţă cel mai tare sezon al Ligii a II-a, sunt echipe de tradiţie, cu mulţi suporteri adunaţi laolaltă, şi sunt convins că intensitatea şi orgoliile care vor fi puse în aceste meciuri vor depăşi intensitatea jocurilor de primă ligă. Mie nu îmi e teamă de absolut nimic. Am încredere în potenţialul meu, sunt susţinut, avem suporteri extraordinari, aveam forţă şi nu am frică".

Principalul acţionar al FC Rapid, Victor Angelescu, a menţionat faptul că în viitor se va rezolva situaţia echipei şi în ceea ce priveşte palmaresul.

"Palmaresul nu este o zonă care poate fi tranzacţionată, este recunoscută de către forurile internaţionale în urma unor criterii. Noi facem toate demersurile legale, procedurile necesare pentru ca şi această problemă să fie lămurită la un moment dat. În acest moment există mai multe litigii pe rol, nu vreau să discut despre ele, se vor finaliza şi fiecare şi va vedea de drumul lui', a declarat Angelescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img