marți, 16 aprilie, 2024

Panica TOTALA pentru un fost ministru al Educatiei din Romania! Fiul sau se afla in Manchester la momentul TRAGEDIEI

Distribuie:

Publicat:

Atacul terorist de la Manchester Arena, de la finalul concertului artistei Ariana Grande s-a soldat cu 22 de morti si 59 de raniti.

Majoritatea celor care se aflau pe arena erau tineri, iar multi dintre ei au fost victime ale panicii. Stefan, fiul fostului ministru al Educatiei, Remus Pricopie, se afla in aceasta perioada in Manchester.

La scurt timp dupa incident, Pricopie a luat legatura cu fiul sau si apoi si-a linistit apropiatii de pe pagina sa de socializare postand urmatorul anunt: 

“Fiul meu, aflat la Manchester, este bine. Din nefericire, 22 de baieti si fete nu mai sunt. 22 de suflete nevionovate, zeci de parinti, prieteni si alte rude indurerate. Dumnezeu sa-i odihneasca! Cand ura, intoleranta si nebunia lovesc in Europa sau oriunde in lume, ma intreb oare cati parinti, frati, bunici sau prieteni plang in urma celor care nu mai sunt si cati altii sunt ingrijorati in legatura cu soarta celor dragi. In astfel de momente, este nevoie de solidaritate pentru a arata celor responsabili ca mesajul de ura si intoleranta nu va avea succes”, a scris Remus Pricopie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img