miercuri, 24 aprilie, 2024

Papa Francisc, mesaj SURPRINZATOR pentru credinciosi: “Mai bine nu va casatoriti”

Distribuie:

Publicat:

Papa Francisc le-a spus miercuri credinciosilor reuniti in Piata Sf. Petru ca “dragostea conjugala trebuie sa fie pentru totdeauna”, nu pentru “cat timp dureaza”, altminteri, i-a dojenit el, mai bine sa nu se casatoreasca.

„Dragostea conjugala trebuie sa fie pentru totdeauna. Unii spun ca este pentru atat timp cat dureaza. Nu este adevarat, trebuie sa fie pentru totdeauna, altminteri mai bine nu va casatoriti. Ori pentru totdeauna, ori deloc”, le-a spus el credinciosilor.

Papa Francisc i-a indemnat de asemenea pe crestini sa nu dispere in viata lor de zi cu zi si in lupta impotriva raului. „Sa nu creada ca fortele raului pot sa prevaleze si sa fie siguri ca ultimul cuvant din istoria omenirii nu este ura, moarte sau razboi”, spus Suveranul Pontif.

Suveranul Pontif le-a reamintit crestinilor ca viata lor este marcata de mana puternica a Domnului, dar si de “asistenta discreta a sfintilor”, care “sunt prezenti in diferite momente ale vietii noastre”, precum botezul, cununia sau hirotonirea.

Sursa: agerpres.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img