News Flash:

Parada militara de amploare la Husi-FOTO

2 Decembrie 2014
7783 Vizualizari | 3 Comentarii
UPDATE:Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale in Piata Tricolorului din municipiul Husi s-a incheiat, luni, dupa aproximativ 20 de minute, la eveniment asistand aproximativ 350 de persoane.

VOM REVENI CU DETALII:UPDATE:
Anul acesta, husenii vor avea un 1 Decembrie plin. Toata actiunea va fi demarata cu o depunere de coroane la ora 12:30, urmata mai apoi de o parada militara unde vor defila autoritatile locale, dar si MAI si MApN. Urmata de o surpriza culinara anuntata de catre autoritatile locale chiar din toamna acestui an, odata cu desfasurarea Zilelor Husilor.

De asemenea, Casa de Cultura” Alexandru Giugaru” , impreuna cu arhicunoscutul ansamblu folcloric husean "Trandafir de la Moldova", recunoscut pe plan national , dar si international, a pregatit in dar husenilor, un spectacol-concert special, in cadrul caruia va activa si Claudia Martinicã, solista ansamblului “Doina Carpatilor” Iasi.

Incepand cu ora 18:00,  militarii UM 01776 vor desfasura o actiune denumita “Retragerea cu Torte”, atunci Batalionul 202 Apãrare CBRN “General Gheorghe Teleman”, din Garnizoana Husi, condus de catre comandatul Adrian Vasile Perdun, va iesi pe poarta unitatii militare si va defila cu tortile aprinse, pe strada 1 Decembrie, apoi pe strada General Teleman pana la Cercul Militar, iar de acolo se vor intoarce la unitate.

STIREA INITIALA:1 Decembrie
este Ziua Nationala a Romaniei, adoptata prin lege dupa inlaturarea regimului comunist. Din punct de vedere istoric, la 1 Decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 de delegati si sprijinita de peste 100.000 de romani veniti din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutie prin care s-a consfintit unirea tuturor romanilor din Transilvania, intreg Banatul (cuprins intre raurile Mures, Tisa si Dunare) si Tara Ungureasca (Crisana, Satmar si Maramures) cu Romania.

Luni, 1 DECEMBRIE, in municipiul Husi, vor fi prezente autoritatile locale, judetene, dar si reprezentanti ai Sistemului National de Aparare. Festivitatea va debuta la ora 12:30 cu o ceremonie de depunere de coroane in Parcul Rodina. Acestea va fi urmata de fabuloasa parada militara:

"La aceasta activitate vor participa trupe ale MAN.UM01776 Husi, Jandarmeria, Politia de Frontiera, ISU VASLUI si Politia Locala.De asemeni PARADA MILITARA va include totodata defilarea cu tehnica ale acestor institutii.", a declarat Mircea TOFAN, purtator de cuvant al Unitatii militare UM1776 Husi.

La ora 18:00 militarii huseni vor efectua o actiune denumita "Retragerea cu torte"


Image hosted by Picz.ro

Galerie Foto


1 decembrie parada militara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Mihai  | #1108
Asociatie de investitori online ,cauta parteneri operatori calculatoare, pentru crearea unei retele de promovare la nivel national si ulterior dezvoltarea retelei la nivel international.Sunt cautate si persoane cu cunostinte minime de utilizare a calculatorului,sa fie sociabile si comunicative pentru a avea o relatie destinsa si de cooperare cu coordonatorii si ceilalti membri
cu care va trebui sa colaboreza.Trebuie sa fie o persoana perseverenta,sa aiba rabdare, o perioada de timp liber de 1 pana la 3 ore zilnic(nu neaparat in fiecare zi)si un calculator cu conexiune la internet .Doritorii vor trebui sa lectureza un curs de 12 lectii pentru asimilarea anumitor cunostinte ,dupa care vor trece la activitatea propriuzisa.Solicitati relatii suplimentare la mihai1967@gmail.com
rico  | #1110
Bahnareanu oare vede cu ochelari? La cat e de prost isi mai pune si ochelari taranutot taran ramane
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0984 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019136 (s)