luni, 18 martie, 2024

Parada Militara in municipiul VASLUI. Festivitate dedicate zilei de 1 Decembrie

Distribuie:

Publicat:

Ziua de 1 Decembrie va fi celebrata in municipiul Vaslui printr-o ceremonie de depunere de coroane, dar si printr-o grandioasa parada militara potrivit autoritatilor locale. Mai marii muncipiului au hotarat sa renunte la  spectacolele artisitice si sa organizeze o expozitie de tehnica militara.

Festivitatile in municipiul Vaslui in ziua de marti, 1 Decembrie, vor debuta de la ora 10, in Piata Civica, unde se va desfasura o Ceremonie de depunere de coroane, iar incepand cu ora 11:00, vasluienii sunt invitati sa participe cu mic cu mare la Parada Militara care va avea loc pe strada Stefan Cel Mare, principala artera a Vasluiului. Potrivit autoritatilor, aceasta parada va fi mai grandioasa decat cea din anul 2013, vor defila efective militare si tehnica folosita de unitatile din judet. Peste 300 de militari, politisti, jandarmi, vor participa la parada, iar drept tehnica specifica fiecarei structuri, vor fi prezente 60 de mijloace auto. Incepand cu ora 12.30, vasluienii sunt asteptati in parcarea fostului complex comercial Interex, unde se va desfasura expozitia de tehnica militara.

Autoritatile vasluiene au renuntat la spectacolele artistice de Ziua Romaniei, insa cetatenii sunt asteptati la o parada militara impresionanta si o expozitie de tehnica militara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img