marți, 19 martie, 2024

Parasit de Bianca pentru Tristan, Victor Slav si-a gasit imediat “consolarea” Silvia de la “Bravo, ai Stil!” arunca bomba: “Da, eu si Victor!”

Distribuie:

Publicat:

Silvia Oana Popescu, castigatoarea „Bravo, ai stil! All Stars”, a pus ochii pe Victor Slav, dupa ce a aflat ca s-a despartit de Bianca Dragusanu. Vedeta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Cancan.ro, si a dezvaluit ca ii place foarte mult de prezentatorul „Wowbiz”, pentru ca este un barbat extrem de educat si manierat.

“Mie imi place mult de Victor, fie vorba intre noi. Nu e o tragedie, daca doi oameni nu se inteleg, nu trebuie sa mai stea impreuna. Sa ma cuplez cu Victor?! Da, dar el e prea misto, eu mai am de crescut. Imi pare rau pentru despartire, dar nah…bine ai venit pe piata. El este un barbat extrem de misto, educat, manierat. Da, eu as vrea cu Victor. La prima intalnire cu Victor mi-as lua un sacou deconstruit si o pereche de pantaloni”, ne-a declarat Silvia.

Silvia Popescu a vorbit cu sinceritate despre emisiunea  “Bravo, ai stil! All Stars”
Silvia Popescu, vedeta care a castigat finala “Bravo, ai stil! All Stars”, le-a multumit tuturor pentru voturi si increderea acordata. De asemenea, ea a spus ca nu va uita amitirile frumoase traite in aceasta competitie.

“Ultimele luni petrecute impreuna au lasat urme adanci in sufletul meu, urme de lumina si iubire care imi vor calauzi pasii de acum inainte! Iau cu mine doar amintirile frumoase care poarta cu ele zambete, emotii si sentimente profunde! Va sunt recunoscatoare fiecaruia, sunteti cu totii in inima mea!❤️

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img