vineri, 26 aprilie, 2024

PARCURILE DE JOACA BARLADENE FARA AUTORIZATIE!

Distribuie:

Publicat:

Nu, nu e gluma ci realitate! In ultima sedinta de Consiliul Local alesii urbei au votat proiectul de hotarare, initiat de serviciul Gospodarie Comunala si Locativa  prin care se elibera autorizatia de functionare locurilor de joaca din Barlad.

 Cu alte cuvinte,cele 47 de parculete construite de Constantinescu nu erau  autorizate in conformitate cu HG 435/2010, privind regimul de introducere pe piata si de exploatare a echipamentelor pentru agrement.

Frumos, nu? Asa cum era de asteptat consilierii locali au fost de acord si au votat acest lucru , desi in perioada in care acestea au fost construite 2006-2012 unii activau cu spor in administratia locala. Fara aceasta autorizatie, in cadrul unui control initiat de Protectia Consumatorilor Primaria Barlad putea incasa o amenda de 10.000 de lei. Trebuie amintit faptul ca inspectorii acestei institutii au inceput controalele dupa ce o fetita din Bucuresti a ajuns la spital, cu coloana fracturata, dupa ce S-a jucat intr-un astfel de parc neautorizat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img