marți, 19 martie, 2024

Parintele Calistrat despre medicina alternativa: “As vrea sa vad si eu un vrajitor care face o metastaza” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Parintele Calistrat Chifan, de la Manastirea Vladiceni din Iasi, transmite pentru cititorii sai fideli o pilda interesanta despre fenomenul vindecarii prin medicina alternativa. Multe persoane cu afectiuni grave aleg aceasta varianta, in locul unui medic specializat, nestiind ca o astfel de decizie poate avea in cele din urma consecinte dezastruoase.

Era o doamna plina de metastaza, saraca si vine si ma intreaba: 

– Parinte, dar poate mi-a facut cineva niste vraji!

Si zic.. 

– Doamne, n-as vrea sa am mintea dumneavoastra! 

Efectiv m-a luat si spaima si mila! Tu sa fii putred de bolnav si in loc sa te adresezi unui medic, sa mai crezi in prostii cu vraji! Dar unde ai gasit un asa vrajitor? 

As vrea sa vad si eu un vrajitor care face o metastaza!

A-ti bate joc de trupul tau si de sanatatea ta este un act de suicid sufletesc! Tot ca si sinucigasii te consideri in fata lui Dumnezeu!

SI SUNT FOARTE MULTI OAMENI CARE SE SINUCID ASA! Prin naturistele astea bolnave.. cand boala e de medic si el bea ceaiuri, cand boala e de operat si el crede in orice, dar nu in medic!

„Iata, te-ai facut sanatos. De acum sa nu mai pacatuiesti, ca sa nu-ti fie ceva mai rau” (Ioan 5, 14).

Care este cauza pentru care patimim? 

Deci plata pacatului este si o mica pedeapsa de la Dumnezeu, nu neaparat prin moarte, ci prin boala si prin suferinta!

Doctorul este cleste in mana lui Dumnezeu, el taie, coase si repara! Si in loc sa dam vina pe medic, poate trebuie sa vedem daca nu ne-am dus in ultimul hal, sau in ultimul stadiu de boala, cand nu mai era nimic de vindecat! Nu ai avut grija de sanatate!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img