marți, 19 martie, 2024

Parintele Cleopa, profetie despre Romania: “Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50”

Distribuie:

Publicat:

Parintele Cleopa este considerat unul dintre cei mai mari duhovinici romani, iar invataturile sale au ramas in memoria a numerosi credinciosi.

Parintele Cleopa adesea cita din cartea „Hristmos”, care a fost adusa in Romania de pe Muntele Athos. Aici, in jurul unei harti a Europei, erau scrise lucruri care aveau sa se intample cu marile puteri ale vremii.

Nu se stie de ce, dar cartea aceasta a disparut fara urma, insa parintele Cleopa a reusit sa copieze cateva fragmente din ea.

Unul dintre ele se refera la Romania. Iata ce spune:

„Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. (Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1877, cand Romania si-a dobandit independenta).

„Apoi am vazut un bou si un leu”. Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. „De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul” – este boul de pe stema Moldovei.

„Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului”, i-a scociorat in 1940, ne-a luat Ardealul, dar „Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul.”

“Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice: se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor.

Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua toate hotarele sale!

“Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img