vineri, 26 aprilie, 2024

Parintii unui tanar mort la Colectiv merg inainte datorita fiicei nascute dupa tragedie: „Seamana leit cu Andrei”

Distribuie:

Publicat:

Andrei Buca este una dintre cele 64 de victime ale tragediei de la Colectiv. Tatal lui, Dorin Buca, marturiseste ca pentru el fiecare zi este 30 octombrie si ca nu a putut participa la nicio slujba de pomenire. Durerea ar fi fost prea mare.

„Pentru noi, ziua de 30 octombrie este o zi care s-a multiplicat. Pentru noi, in fiecare dimineata e o parte din 30 octombrie. Si cand ne culcam e o parte din 30 octombrie. Si peste zi e un 30 octombrie. Nu e doar 30 octombrie o zi in calendar”, a spus Dorin Buca, pentru Adevarul.

Timpul a trecut, iar Andreea, nascuta dupa tragedie, a implinit un an si sapte luni. Ea este speranta care il ajuta sa mearga inainte. „Este nascuta tot intr-o zi de 30, pe 30 aprilie, la ora la care a murit Andrei. I-am pus numele Andreea in memoria lui, iar Gabriela pentru ca am aflat de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ca vom avea o fetita. Este ratiunea noastra de a fi si de a merge mai departe. Este un copil minunat si seamana leit cu Andrei. Are aceeasi ochi si aceeasi privire. Este, insa, un pic mai temperamentala decat Andrei”, a mai spus omul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img