vineri, 29 martie, 2024

Parlamentarii PNL vor fi prezenti in sala la motiunea de cenzura, dar nu vor vota

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca parlamentarii PNL vor fi prezenti in sala la motiunea de cenzura, insa, nu vor vota, afirmand ca perpetuarea crizei politice poate avea consecinte grave asupra Romaniei si ca liberalii au decis sa nu se amestece in „rafuiala PSD”.

“Azi a avut loc reuniunea Biroului Politic in care am dezbatut pozitia partidului privitoare la motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva PSD. Am luat decizia ca parlamentarii PNL sa fie prezenti in sala si sa nu voteze. Reglari de conturi de tip mafiot din interiorul PSD-ului, care nu au nicio legatura cu interesul au generat o criza politica grave cu consecinte grave asupra imaginii Romaniei in lume, asupra bunului mers al economiei si al societatii. Somam partidul de guvernamant sa puna capat acestei crize care a fost provocata de ei, din interese obscure si cu obiective pe care noi nu le putem intelege”,a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat ca PNL nu se va amesteca in rafuiala celor doua „clanuri din PSD”.

„Suntem azi in situatia in care un impostor ocupa abuziv Palatul Victoria, iar in Parlament nu stim daca mai exista o majoritate care sa fie conforma cu vointa exprimata de cetateni. Perpetuarea crizei politice poate sa aiba grave consecinte pentru Romania, ca atare am decis sa nu ne amestecam ca partid politic in aceasta rafuiala intre doua clanuri din interiorul PSD, pentru ca noi suntem si impotriva clanului Dragnea, si impotriva clanului Ponta-Grindeanu “, a mai spus Orban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img